Çay Ağacı Yağı

çay ağacı yağıÇay ağacı yağı son günlerin en popüler bitkisel yağları arasında yer almaktadır. Oldukça faydalı olan bu bitkisel yağ ile mantar ve virüs gibi mikroplarla mücadele hayli kolay. Özellikle yurtdışında kullanımı hayli yaygın olan çay ağacı yağı faydaları saymakla bitmiyor. Cilt için bulunmaz bir bitkisel tedavi özelliği gösteren çay ağacı yağı adeta bir kozmetik gibi kullanılır. Gelin çay ağacı yağının faydaları nelerdir birlikte öğrenelim.

Çay ağacı yağının faydaları;

Kıl kökünde iltihaplanma meydana geldiği zaman çay ağacı yağını kullanmalı ve bu yağın tedavi edici özelliğinden faydalanmalısınız.

Çay ağacı yağının faydaları arasında ağızda meydana gelen iltihaplanmalarda vardır. Ağız iltihaplanması için bu bitkisel yağ tedavi edici olmaktadır.

Akne ve sivilce tedavisinde çay ağacı yağından faydalanılır. Özellikle siyah noktaları gidermede çok başarılıdır.

Selülitlerinizle mi probleminiz var? Çay ağacı yağı ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Çay ağacının bu noktada oldukça faydalı olduğunu bilmelisiniz.

Çatlak tedavisi için çay ağacı yağı! Özellikle kadınların çatlak tedavisi için çay ağacı yağından faydalanması gerektiğinin altını çizmeliyiz.

Çay Ağacı Yağı” için bir yorum

  • 24 Ocak 2014 tarihinde, saat 13:57
    Permalink

    Çay içerisinde barındırdığı özelliklerle bir çok hastalığa derman olmakta. Bu güzel bilgi için çok teşekkürler.

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir